مدت سابقه در مناطق کمتر توسعه یافته ازسال ۱۳۸۸ نصف می گردد
و در شهر های با جمعیت کمتر از ۱۲۰۰۰نفر از سال 90 نصف می گردد
دانلود بخشنامه طبقه شغلی(98/08/21)
✅ شرایط ارتقاء رتبه و طبقه شغلی
🔵 برای احتساب رتبه و طبقه شغلی، ملاک سنوات تجربی مرتبط با پست می باشد.برای افرادی که دارای سنوات غیر مرتبط هستند، داشتن یک دوم سابقه تجربی برای ارتقاء رتبه یا طبقه لازم است.
🔺مثال: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان که چهار سال سابقه تحصیل دارند پس از استخدام قطعی و با مدرک لیسانس طبقه آنها ۵ خواهد بود، پس از دوسال خدمت به عنوان معلم و با احتساب دو سال سابقه تجربی + دوسال سابقه غیر مرتبط (ایام تحصیل) به طبقه ۶ ارتقاء می یابند ، ارتقاء طبقه ۷ این گروه چهار سال پس از استخدام قطعی و با احتساب چهار سال سابقه غیر مرتبط خواهد بود، همچنین ارتقاء به رتبه پایه برای آنها پس از سه سال سابقه تجربی خواهد بود.
✳️ نکته: افرادی که در مناطق کمتر توسع یافته خدمت می کنند مانند سایر کارمندان باید مدت یک دوم سابقه تجربی برای ارتقاء رتبه و طبقه سپری کنند.
🔺سابقه خدمت در مناطق کمتر توسعه یافته از ۸۸/۱/۱ و شهر های با جمعیت کمتر از ۱۲۰۰۰نفر از ۹۰/۱/۱ مشمول تعجیل در ارتقاء رتبه و طبقه می باشد و کارکنانی که در این مناطق خدمت می کنند به ازای هر دو سال خدمت به یک طبقه بالاتر و به ازای هر سه سال خدمت به یک رتبه بالاتر ارتقاء می یابند.
🔺برای ارتقای رتبه اشتغال کارمند الزامی است، بانوانی که در مرخصی زایمان هستند و مامورین به تحصیل در زمان مرخصی وماموریت مشمول ارتقاء رتبه نخواهند شد.
🔺 برای ارتقای رتبه شغلی، مشمولین حداقل دو ماه قبل از تاریخ ارتقا، مدارک خود را به اموراداری تحویل نمایند.
🔺ارتقاء طبقه شغلی به تاریخ استحقاق خواهد بود.
🔵 مدارک لازم جهت ارتقاء رتبه حرفه ای
1- فرم شایستگی های عمومی و حرفه ای معلمان ( برای کادر آموزشی ) با تایید مدیر و گروههای آموزشی
2- فرم شایستگی عمومی و حرفه ای مدیران یا معاونین ( حسب مورد با تایید مقطع و مدیر آموزشگاه )
3- پرینت دوره های آموزشی ضمن خدمت ( با تایید کارشناسی ضمن خدمت )
4- درخواست کتبی ارتقاء رتبه
اولين نفری باشيد كه نظر می دهيد