به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجی میرزایی در مصاحبه با رسانه ملی اظهار کرد: بر اساس مطالعاتی که در سطح دنیا انجامشده است نگرانیهایی که والدین از دور بودن فرزندانشان از مدرسه دارند شبیه همان نگرانیهایی است که آنها از شیوع کرونا دارند بنابراین وقتی سلامت روانی و اجتماعی بچهها به خطر بیفتد همه ما باید به آن توجه کنیم.
حاجی میرزایی بیان کرد: هیچ کس مجاز نیست دانش آموزان را ملزم به حضور کند و اگر کسانی به هر دلیلی ترجیح میدهند غیرحضوری آموزش ببینند میتوانند انتخاب کنند، ولی آموزش حضوری در مدارس برقرار است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما از ابتدا هم گفتیم اولویت ما آموزش حضوری است و آموزش حضوری را مناسبتر میدانیم، اما شنیده شد برخی مدارس غیردولتی یا دولتی الزام کرده بودند که حتماً دانش آموزان باید حضور پیدا کنند. ما گفتیم وظیفه ما ارائه خدمات آموزشی به همه دانش آموزان است تا هیچ دانش آموزی از آموختن محروم نباشد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما روی آموزش حضوری تاکید دارید چرا که کارکرد پرورشی و فرهنگی هم مدرسه دارد و محتوای آموزشی هم با حضور بیشتر عرضه میشود، اما اگر کسانی به هر دلیلی از آموزش حضوری استفاده کردند بیمار هستند یا خانواده نگرانی دارد میتوانند از آموزشهای دیگری که پیش بینی کردیم استفاده کنند.
وی افزود: ما آموزشهای حضوری را در همه مدارس ارائه میکنیم بدون اینکه کسی را مجبور بکنیم که حتماً باید به مدرسه بیاید، اما همه دانش آموزان باید وضعیت خودشان را مشخص کنند لذا آنهایی که بهصورت حضوری میآیند یا آنهایی که به شکل غیرحضوری آموزشها را دریافت میکنند همه و همه باید مشخص شود.
حاجی میرزایی تصریح کرد: بر اساس پروتکلی که وزارت بهداشت به ما ابلاغ کرده است و ساعات آموزشی کوتاه شده بنابراین همه دانشآموزانی که در مدرسه حضور دارند باید بخشی از آموزشها را از طریق فضای مجازی دریافت کنند.
وی افزود: گزارشی از ابتلای دانش آموزان به ویروس کرونا در چند روز گذشته در مدارس نداشتهایم و بر اساس ارزیابیهای اولیه، شرایط رضایتبخش و در برخی مدارس حضور دانش آموزان چشمگیر بوده اما برخی خانوادهها نگرانند و ما به نگرانی خانوادهها احترام میگذاریم و آنها مخیرند بین اینکه آموزشهای حضوری و یا غیرحضوری را انتخاب کنند.
عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: آمارهای ارائه شده از حضور دانش آموزان تخمینی است قرار است تعدادی از دانش آموزان روزهای زوج و تعدادی روزهای فرد در مدرسه حضور داشته باشند براساس بازدیدی که از مدرسهای در تهران داشتیم تعدادی از اولیا در مدرسه حضور داشتند و معلمان با رعایت پروتکلها به توجیه خانوادهها میپرداختند و توصیههایی را به آنها گوشزد میکردند.
وی گفت: این تصمیمات وزارت آموزش و پرورش نیست. تصمیم به آغاز تحصیلی در ۱۵شهریور و تاکید بر آموزش حضوری تصمیم ستاد ملی کروناست و ما هم ملزم به رعایت آن هستیم.
حاجی میرزایی تاکیدکرد: بر اساس اطلاعات بهدستآمده در چند روز گذشته بیش از 50 درصد دانش آموزان، به مدرسه آمدند و آموزش حضوری را انتخاب کردند و بقیه دانش آموزان آموزش مجازی و تلویزیونی را ترجیح دادند.
وی از در دسترس بودن همه خدمات شبکه شاد برای همگان از 2 روز آینده خبر داد و افزود: بهروزرسانی نسخه جدید شبکه دانشآموزی از روز جمعه آغاز شد و ما نیازمند حداکثر 72 ساعت زمان هستیم که اطلاعات لازم به شبکه جدید شاد (شاد 2) منتقل شود.
حاجی میرزایی تصریح کرد: محتوای آموزشی روی شبکه شاد بارگذاری شده و امکان برگزاری کلاسهای زنده نیز وجود دارد.
وزیر آموزشوپرورش از برقراری حدود500 هزار ارتباط زنده در شبکه شاد در روز گذشته خبر داد و افزود: با دستور رئیس جمهور استفاده از شاد رایگان است و معلمان و دانش آموزان میتوانند بدون دغدغه آموزشهای مدرسه را در این شبکه دنبال کنند.
وی گفت: در تماسی که با وزیر ارتباطات داشتم، گفتند که معلمان و دانش آموزان با استفاده از هر اپراتوری میتوانند از اینترنت رایگان شاد استفاده کنند.
باسمه تعالی
باعرض سلام خدمت وزیرمحترم آموزش وپرورش جناب آقای حاجی میرزایی.
پیروصحبت های شمامبنی براینکه حضوردانش آموزان درمدرسه الزامی نمیباشد,تکلیف دانش آموزانی که ازطریق مدرسه تلویزیونی آموزش داده میشوندباکسانی که حضوری میروندمدرسه وآموزش داده میشوندچیست?کدام روش بهتراست آیاشوخی باجان دانش آموزان???????درحال حاضردرشهرستان بم ازتوابع استان کرمان معلم درمدرسه دولتی بنام دبستان آزاده داره بصورت حضوری آموزش میده بدون اینکه ازآموزش خوددرکلاس درس فیلم بگیردوبرای بچه های دیگه بفرستدازنیمه دوم که مدارس شروع شدندتاکنون هیچ آموزش غیرحضوری داده نشده است ازروش تدریسشون,بهشون هم میگیم میگن من حوصله آموزش مجازی ندارم میتونیدحضوری بفرستیدنمیتونیدمن درسم میدم خداییش این عدالت آموزشی برقرارهستش.خواهشالطفارسیدگی کنید.
باتشکر